Custom Text Block

Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetu

Sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit.

Bosch Daarle

Bosch is sinds 1903 werkzaam in de agrarische handel.

In die tijd is men begonnen met het verhandelen en laten malen van granen. In 1937 werd aan de Dalvoordeweg een silo gebouwd met een pakhuis om granen te ontvangen en te malen.

Na verloop van tijd kwamen steeds meer veevoedergrondstoffen op de markt en werd naast de handel in rundveekoeken en kunstmest ook begonnen met het produceren van  mengvoeders. Eerst in meelvorm, later ook in brokvorm. Eerst in zakgoed, later een steeds groter gedeelte in bulk.

Het bedrijf in Daarle bevat een winkel waar alles op agrarisch gebied wordt verkocht. In 1995 werd ook begonnen met de verkoop van hondenvoeders. Zo is men sinds die tijd grossier van Fokker honden en kattenvoeders.

Naast een groot assortiment kleindiervoeders zijn ook paardenvoeders / rundvee / pluimvee en varkensvoeders in vele soorten aanwezig. Tevens is er op het gebied van strooisels een groot aanbod zoals vlas/ koolzaad/ krullen enz. Naast dit alles hoort natuurlijk de verkoop van quota, kunstmest, zaaizaad, pootgoed en bestrijdingsmiddelen. Het opslaan en malen van granen is door de jaren heen altijd blijven bestaan.

Voor advies op het gebied van kleindiervoeders en advies/ voorlichting op het gebied van de professionele veehouderij staan wij graag voor u klaar.